Ofertele pentru produsul

 

Ușă „narvik, 70x210 cm, lemn masiv de pin (154430)

582,00 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
eishop.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 582,00 RON

Descrierea produsului
Această ușă din lemn masiv de pin este concepută pentru a îmbogăți intrarea în casa dvs. și pentru a vă face locuința mai sigură.

Lemn masiv de pin: Această ușă de interior este realizată din lemn masiv de pin. Lemnul masiv de pin este un material natural frumos. Lemnul de pin are o granulație plană, iar nodurile conferă materialului unicitate și un aspect rustic.
Design care economisește spațiu: Această ușă glisantă economisește spațiu și oferă impresia unui spațiu mai larg. Este prima alegere pentru un design de interior modern, simplu și ambiental.
Aplicații largi: Ușa glisantă de hambar poate fi instalată atât pe pereți din lemn, cât și pe pereți din beton. Este excelentă pentru a fi utilizată în dormitor, bucătărie, hambar, garaj etc.

Bine de știut:
Pentru a completa ușa dvs. NARVIK cu o șină uimitoare pentru ușă glisantă, aruncați o privire la gama noastră SKIEN. Asigurați-vă că dimensiunea șinei ușii glisante se potrivește cu dimensiunea ușii înainte de a o cumpăra.
Material: Lemn masiv de pin (netratat)
Dimensiuni: 70 x 3,6 x 210 cm (l x ad. x î)
Gamă: NARVIK
Asamblare necesară: Da

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.